JTI Moldova, Top Employer în fiecare an, din 2014

  • 12.02.2024

JTI Moldova este Top Employer (Angajator de Top) pentru a 11-a oară consecutiv, certificarea fiind primită după o analiză aprofundată realizată de Institutul Top Employers. Evaluarea a luat în calcul peste 20 de criterii, printre care leadership, mediul de lucru, integrarea noilor colegi, atragerea talentelor, politicile de dezvoltare și training, starea de bine a angajaților (well-being), beneficiile și recunoașterea meritelor.

„Felicitări echipei JTI Moldova pentru această realizare remarcabilă! Este o dovadă a angajamentului constant față de angajați și de crearea unui mediu de lucru excelent. Acest succes continuu subliniază eficacitatea strategiilor de management și a culturii organizaționale, consolidând poziția JTI Moldova drept un angajator de top în țară. Realizarea acestei distincții pentru a 11-a oară consecutiv reflectă nu doar excelența operațională, dar  și angajamentul profund al JTI Moldova față de dezvoltarea și binele echipei sale, evidențiind consecvența în menținerea standardelor ridicate în domeniul resurselor umane.”, a declarat Sinisa Trbojevic, Country Manager Moldova.

„Obținerea titlului de Top Employer pentru a 11-a oară consecutiv reprezintă o validare a eforturilor echipei noastre de a crea un mediu de lucru potrivit dezvoltării profesionale și personale. Această performanță confirmă strategiile noastre eficiente de atragere și retenție a talentelor, evidențiind un angajament ferm față de bunăstarea angajaților și edificarea unei atmosfere organizaționale dinamice. O recunoaștere repetată ca Top Employer reflectă nu doar standardele noastre ridicate în gestionarea resurselor umane, ci și angajamentul nostru continuu de a oferi un mediu de lucru care încurajează inovația, creșterea și satisfacția”, a precizat Tatiana Mihailiuc, People & Culture Manager Moldova.

JTI este certificată Top Employer Europe pentru a unsprezecea oară și Top Employer Global pentru a zecea oară consecutiv, numărându-se printre cele 17 companii din întreaga lume recunoscute Top Employer Global

JTI este unul dintre cei mai mari producători mondiali de produse din tutun și produse pentru vapat, cu operațiuni în peste 130 de țări. Cu sediul la Geneva, Elveția, JTI are circa 46.000 de angajați, fiind membră a grupului Japan Tobacco. Pentru mai multe informații, vizitați www.jti.com.

Institutul Top Employers este o autoritate globală care certifică excelența condițiilor de muncă pe care angajatorii le asigură oamenilor. Înființat cu peste 30 de ani în urmă, Institutul Top Employers a certificat mai mult de 2.300 de organizații din 122 de țări și regiuni, cu peste 9 milioane de angajați în total.

JT International Trading
JT International Trading

JTI, a member of the Japan Tobacco Group of Companies, a leading international tobacco product manufacturer. It markets world-renowned brands such as Winston, Mevius, LD and Camel. Other global brands include Benson & Hedges, Silk Cut, Sobranie, Glamour. With headquarters in Geneva, Switzerland, and about 26,000 employees world-wide, JTI has operations in more than 120 countries. Its core revenue in the fiscal year ended December 31, 2015, was USD 10.3 billion. For more information, visit www.jti.com.

Latest Members & Partners News