Un nou succes marca Victoriabank – top angajator și în 2023

  • 09.02.2024

Victoriabank a fost desemnată Top Angajator al anului în cadrul studiului anual „Employer Brand Perception Survey 2023”, ediția 14, organizat de AXA Management Consulting. Această realizare reconfirmă angajamentul băncii față de susținerea angajaților, promovarea transparenței și menținerea consecvenței în implementarea bunelor practici organizaționale.

Anul 2023 marchează a treia victorie consecutivă a Victoriabank în cadrul acestui important studiu de piață, ceea ce confirmă faptul că angajații au parte de un mediu de lucru sănătos, stimulativ și echitabil. Acest lucru consolidează încrederea clienților, partenerilor și investitorilor în capacitatea băncii de a livra servicii de înaltă calitate și de a pune pe primul loc starea de bine a echipei.

Acesta nu este doar un succes remarcabil, ci și o realizare cu totul specială, deoarece Victoriabank este singura bancă din Moldova care a intrat în top 10 cei mai buni angajatori ai anului. Rezultatele studiului acoperă diverse aspecte ale mediului de lucru, inclusiv condițiile de muncă, oportunitățile de dezvoltare, salarizarea și beneficiile, colaborarea în cadrul companiei și relațiile cu superiorii și colegii.

Reușita din 2023 subliniază angajamentul constant al echipei băncii față de excelența în managementul resurselor umane și evidențiază o serie de beneficii și avantaje oferite atât angajaților, cât și companiei în ansamblu.

Mulțumim #OamenilorDeLaVictoriabank pentru contribuția la această realizare frumoasă. Împreună reușim să promovăm o cultură organizațională bazată pe human banking.

Victoriabank are aproape 1500 de angajați, cu o medie de vârstă de 36 de ani. Printre aceștia se numără și în prezent persoane angajate încă în primii ani de la fondarea băncii.

Read More

Latest Members & Partners News