PwC Moldova are din septembrie un nou Lider pentru departamentul de servicii juridice și promovează doi manageri în Taxe

  • 05.09.2022

Chișinău, 05 septembrie 2022 PwC România și Moldova anunță numirea Ilonei Panurco, începând din luna septembrie, în poziția de Lider al departamentului de servicii juridice din cadrul PwC Moldova și promovarea Alinei Timotin și Annei Gîscă în funcțiile de manageri în echipa de Taxe. 

”PwC Moldova se bucură de apreciere în mediul de afaceri local datorită profesionalismului echipei noastre. Ne dorim să consolidăm și să ne extindem serviciile, iar consolidarea echipei locale de management va contribui la acest proces. Le felicit pe colegele noastre și le urez mult succes în noua etapă a carierei lor”, a declarat Ruxandra Târlescu, Partener Taxe PwC România și Moldova.

Ilona Panurco revine în PwC după șapte ani și preia poziția de Lider al departamentului de servicii juridice. Ea a lucrat în PwC Moldova în perioada 2008-2015, timp în care a gestionat diverse proiecte de ajutor de stat, fuziuni și achiziții, licitații publice, drept corporativ, drept contractual, probleme imobiliare, arbitraj comercial internațional, dreptul mediului, due diligence juridice. Anterior revenirii în PwC, Ilona a fost a fost Business Regulation & Investment Promotion Consultant în cadrul Consiliul Economic pe lângă Prim-ministru al Republicii Moldova și Legal Consultant la International Finance Corporation, poziții din care a contribuit la proiectul de reformă a climatului investițional din Moldova, pentru atragerea investitorilor și promovarea exporturilor. Ea este absolventă a Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova și deține un master în International Business Law  la Central European University din Ungaria.

Alina Timotin s-a alăturat echipei PwC Moldova în anul 2010 şi a fost promovată din septembrie în funcţia de Manager în cadrul Departamentului de Taxe. Cu o experiență de peste 10 ani, Alina a fost implicată în proiecte complexe de consultanță fiscală pe plan local și internațional, proiecte de revizuire fiscală, restructurare a afacerilor, inspecții fiscale, audit de taxe, asistență în proiecte de modificare a cadrului legislativ și normativ cât și diverse alte proiecte de consultanţă privind impozitarea companiilor. Alina deține o diplomă de licență în domeniul Bănci și Finanțe și diploma de master în domeniul Finanțe Corporative și Asigurări din cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova. În 2018, ea a obținut și diploma avansată în taxarea internațională (ADIT) emisă de Institutul Autorizat de Impozitare din Regatul Marii Britanii.

Anna Gîscă s-a alăturat PwC Moldova în 2017 și a fost promovată din septembrie în funcţia de Manager în cadrul Departamentului de Taxe. Ea are o experiență vastă de peste 12 ani în coordonarea proiectelor de contabilitate și salarizare, proiecte de due diligence, analize fiscale și proiecte de audit fiscal, precum și servicii de consultanță fiscală furnizate unei game largi de companii naționale și multinaționale, inclusiv organizații necomerciale.
Pentru 3 luni, Anna a fost detașată în departamentul de impozite directe din cadrul PwC Romania fiind implicată în diverse proiecte din sectorul financiar.
Ea deține diplomă de licență și master în domeniul contabilității și auditului din cadrul Academiei de Studii Economice din Republica Moldova.

Despre PwC

Misiunea PwC este de a construi încredere în cadrul societății și de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Suntem o rețea de firme prezentă în 155 de țări cu mai mult de 327.000 de profesioniști ce oferă servicii de calitate în domeniul auditului, consultanței fiscale și consultanței pentru afaceri. Spuneți-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră și descoperiți mai multe informații despre noi vizitând site-ul www.pwc.ro.
PwC se referă la rețeaua de firme PwC și/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridică. 

Contact :

  • Ana Maria Petcana
  • Media Relations Officer
  • anamaria.petcana@pwc.com
  • +40 734 443 846

 

© 2022 PwC. Toate drepturile rezervate.

 

PricewaterhouseCoopers (PwC) Moldova
PricewaterhouseCoopers (PwC) Moldova

PwC helps organisations and individuals create the value they’re looking for. We’re a network of firms in 157 countries with more than 208,000 people who are committed to delivering quality in assurance, tax and advisory services. This network structure provides PwC member firms with the flexibility to operate simultaneously as local businesses, but also on a global scale, creating a platform through which member firms share knowledge, skills and resources and delivery services of consistently high quality to international and local clients. PwC started operations in Moldova in 1996. It has continuously expanded the scope of its services and currently offers a full range of professional services to both international and Moldovan enterprises. Overseen by 16 partners and employing over 600 specialists and support staff, PwC operates in Romania and Moldova from a network of four offices in Bucharest, Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta and Chisinau.

Latest Members & Partners News