IuteCredit Europe: Listarea pe piața reglementată marchează punctul de plecare pentru extinderea în continuare a afacerii și atragerea capitalului suplimentar.

  • 07.10.2020

7 octombrie 2020. Prima companie din Estonia în Standardul General al Bursei de la Frankfurt

IuteCredit Europe („ICE”), un grup european de top în domeniul finanțării personalelor fizice, este prima companie din Estonia care este listată în Standardul General al Bursei de Valori din Frankfurt. Compania întrunește cerințele de transparență care decurg din includerea sa în Standardul General pentru a-și prezenta modelul de afaceri unui cerc mai larg de investitori. Listarea pe piața reglementată marchează punctul de plecare pentru extinderea în continuare a activităților comerciale și atragerea de capital suplimentar.

„IuteCredit a depășit deja cerințele Pieței Deschise în ceea ce privește dezvăluirea informației, înainte de includerea sa pe piața reglementată. Este pur și simplu natura noastră nordică – să fim cât mai responsabili față de  investitorii noștri. Procedând astfel, am reușit să ne convingem investitorii de sustenabilitatea modelului nostru de afaceri, chiar și în vremurile dificile cauzate de pandemia COVID 19. Acum, că ne-am îndeplinit cerințele formale pentru a ne adresa unui cerc și mai mare de investitori internaționali, prin includerea noastră pe piața reglementată, așteptăm cu nerăbdare viitoarele negocieri privind atragerea de capital, pentru a finanța în continuare extinderea activităților noastre de afaceri”, a spus Tarmo Sild , CEO al IuteCredit Grup.

Despre IuteCredit Europe:

IuteCredit este o companie de micro-finanțare de nivel internațional, cu sediul în Estonia, care își desfășoară activitatea pe piețele din Moldova, Macedonia de Nord, Albania, Bulgaria și Bosnia și Herțegovina. Misiunea Iute Credit este de a fi cel mai rapid si cel mai confortabil furnizor de împrumuturi.

Articolul in ENG poate fi accesat aici
Articolul in RUS poate fi accesat aici

Iute Credit
Iute Credit

The MFO Iute Credit began its activities on the financial services market of the Republic of Moldova in August 2008. It has been growing ever since, and as of 2012 has achieved third place in portfolio volume on Moldovan MFO market. Its 100% shareholder is Estonian joint stock company Iute Credit Europe. At the moment, the company has a main office in Chisinau and branch offices in Balti, Comrat and Cahul as well as a large number of partners in retail lending. People can buy and take our credit directly in the shops. We foresee the opening of branch offices in other towns – but only to facilitate the access of clients and partners. Actually, our work procedure is built around modern IT solutions and modern thinking, which allow cutting costs and skipping traditional working methods of Moldovan banking and MFO sector.

Latest Members & Partners News