• 01.11.2018

Data: 1 Noiembrie

Ora: 18:00

Locul desfășurării: Berd`s Design Hotel (str. Cantemir 12)

Moderator: Ludmila Andronic, expert în Comunicare, președinta Consiliului de Presă, Director Afaceri Corporative al Companiei Efes <span style="font-family: " microsoft="" sans="" serif",="" "ms="" arial;"="">Vitanta Moldova Brewery 

Circa 20 de reprezentanți ai mediului de afaceri din Moldova și România, dar și 2 organizații nonguvernamentale – CCF Moldova și HHC România vor face schimb de opinii și vor discuta perspectivele și provocările colaborării și a implementării Responsabilității social corporative în Moldova. Ce funcționează? Sprijinul oferit de business ajunge la beneficiarul final? Ce schimbări așteptăm de la donațiile noastre? Și alte întrebări pe care puteți să le aveți.

Robert Ion, votat în 2017 cel mai bun fundraiser în România cu o experiență de succes care a luat startul în New York, alături de reprezentanții a două companii renumite Kaufland și Holcim România va împărtăși experiența colaborării de ani de zile.

Vă rugăm respectuos să ne confirmați prezența la tel. 069519729 sau la tatiana.codreanu@ccfmoldova.org până în data de 25 octombrie 2018.