Misiune de afaceri la Chișinău a companiilor din România

  • 30.01.2024

Camera de Comerț Americană din Moldova (AmCham Moldova) în parteneriat cu AmCham România și cu sprijinul Ambasadei SUA în Republica Moldova va organiza în perioada 5-6 februarie la Chișinău o misiune de afaceri a companiilor din România (Digital Park, str. Mihai Viteazul, 15, începând cu ora 9:30).

Misiunea are loc în contextul deschiderii negocierilor cu Republica Moldova de aderare la Uniunea Europeană și are scopul de a reuni asociații de afaceri și companii interesate în valorificarea spectrului larg de oportunități investiționale oferite de țara noastră.

La eveniment vor participa înalți oficiali de la Chișinău și București, reprezentanți guvernamentali, ai mediului de afaceri și ai celui academic, ai corpului diplomatic, parteneri de dezvoltare etc.

Conform agendei, pe 5 februarie va avea loc un forum de afaceri, unde premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, va prezenta profilul investițional al țării. Agenda misiunii mai include subiecte privind politicile guvernamentale, infrastructura de atragere a investițiilor, potențialul investițional al sectorului de sănătate, precum și patru mese rotunde pe diferite teme.

Evenimentul este susținut de Dita EstFarm, Lafarge Moldova, Mazars și Taxaco.

AmCham Moldova este o organizație patronală și are misiunea de a promova investițiile americane, străine și locale prin conlucrare cu guvernul și agenții economici pentru perfecționarea legislației și îmbunătățirea constantă a climatului economic.

Accesul mass-media la eveniment se va face în baza înregistrării prealabile până vineri, 2 februarie, ora 17:00  (info@amcham.md  sau 0793 56 200).

Pentru detalii - https://businessmissiontomoldova.com/.

Latest AmCham News