Ediția 2023 a conferinței „TAXCON” se va desfășura pe 21 septembrie la Chișinău

  • 22.08.2023

Camera de Comerț Americană din Moldova​ (AmCham Moldova), în parteneriat cu Ministerul Finanțelor al Republicii Moldova și Camera Consultanților Fiscali din România, va desfășura pe 21 septembrie la Chișinău cea de-a patra ediție a conferinței fiscale „TAXCON'23”.

„TAXCON” este cea mai mare conferință internațională privind impozitarea din Moldova și este dedicată în primul rând profesioniștilor naționali și regionali în domeniul fiscal și contabil. Conferința este destinată și autorităților publice, mediului academic și științific, precum și comunității partenerilor de dezvoltare.

Principalele teme de pe agenda conferinței se referă la administrarea fiscală – excelență prin conformare voluntară, politicile fiscale pentru combaterea concurenței neloiale – aspecte naționale și internaționale, administrarea vamală prin prisma noului Cod vamal, relațiile de muncă și impozitare.

În calitate de vorbitori de talie internațională la conferință și-au confirmat participarea Anders Stridh, strategist la Administrația Fiscală Suedeză, William Morris, Deputy Global Tax Policy leader la PwC US, și Rosario de Blasio, înalt consilier al UE în domeniul politicii vamale și fiscale.

Evenimentul este organizat cu suportul USAID Moldova și al Ambasadei Suediei la Chișinău și are în calitate de partener media publicația Monitorul Fiscal fisc.md.   

Latest AmCham News