AmCham Moldova a participat la o ședință de consultări publice în Parlament pe marginea proiectului de lege pentru modificarea legislației corporative

  • 24.07.2023

AmCham Moldova a participat pe 24 iulie la ședința de consultări publice în Parlament pe marginea proiectului de lege pentru modificarea unor acte normative (reglementarea relațiilor dintre asociații/acționarii societăților comerciale).

Noile reglementări au fost elaborate în cadrul unui grup de lucru al Ministerului Dezvoltării Economice și Digitalizării. Membrii comunității juridice ai AmCham au fost parte al acestui grup și au avut o contribuție mai mult decât semnificativă la conceptualizarea și scrierea legii.

AmCham continuă să lupte în Parlament pentru o reglementare corectă a normelor legate de posibilitatea includerii în cadrul statutului societăților cu răspundere limitată a convențiilor arbitrale.

Pentru informații suplimentare despre Curtea de arbitraj de pe lângă AmCham Moldova accesați următorul link.

Vă rugăm să ne urmăriți în continuare pentru orice informații suplimentare cu referire la modernizarea legislației corporative din Moldova.

Latest Advocacy on the Go